Interactieve video

1,8 seconden. Zoveel tijd heb je om met video de aandacht van je kijker te trekken en vast te houden. Wil je de betrokkenheid van je kijker verhogen? Kies dan voor een interactieve video en laat hen zelf het vervolg bepalen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Waarom Limelight?

Snel schakelen

Video’s, foto’s, animaties en alles wat erbij én erna komt kijken. Jouw project is in de goede handen van vijf jonge videomakers met tonnen kennis op zak en al het nodige materiaal ter beschikking. Een team dat bijna letterlijk voor je springt.

Betaalbare oplossingen

Wat gaat dat kosten? Minder dan je denkt. Samen vinden we een sterk videoconcept dat past bij je doelen en binnen je budget. Zo zijn onze video’s niet alleen mooi voor het oog, maar ook voor de portemonnee.

Videomarketing A > Z

Wij maken niet alleen steengoede video’s, we zetten views ook om in conversies. Met een ongekende drive en een immense passie voor marketing maken wij straffe beelden die je doelgroep bereiken en overstag doen gaan.

Krijg zicht in wat je klanten het meest interesseert

Laat je kijker zelf bepalen wat ze willen weten over je bedrijf, product of dienst. Kiezen ze meer voor scenario X dan voor scenario Y? Dankzij een interactieve video weet jij wat je kijkers het meest interesseert en zo kan jij hierop inspelen. Een interactieve video is dus niet alleen boeiend voor je kijkers maar zeker ook voor jou. Win-win!

https://www.limelight.be/wp-content/uploads/2024/04/Scherm­afbeelding-2024-04-05-om-15.42.56.png
https://www.limelight.be/wp-content/uploads/2023/03/Limelight_2-67-web.jpg

Van script tot integratie

Geen idee hoe je hieraan moet beginnen? No worries! Wij zorgen voor een duidelijk script met de verschillende scenario’s waaruit je kijker kan kiezen. Van opnames en montage tot grafische elementen en de integratie in je website: we got this!

Vragen over een interactieve video
https://www.limelight.be/wp-content/uploads/2021/02/Vector.svg https://www.limelight.be/wp-content/uploads/2021/02/gerrit.jpg
Steenweg 23a2,
3540 Herk-De-Stad
Contacteer ons

Op zoek naar een straffe video die resultaat oplevert?

Video van
A tot Z

Limelight online webinar social media video instructievideo event

Vertel ons het doel van jouw video. Wij nemen het heft in handen en bedenken een solide strategie, overtuigend concept, straf scenario én plan van aanpak.

Concept + strategie

Limelight online webinar social media video instructievideo event

Time to produce. In onze eigen studio of op locatie. Wij begeleiden. Regisseren. Voelen aan. Sturen bij. Wij monteren alles tot een resultaat waar iedereen 100% achterstaat.

Creatie

Limelight online webinar vacature video testimonial video brand bedrijfsvideo animatievideo

Tijd om live te gaan en de spotlights op te eisen. Na een grondige distributiestudie zenden we jouw opname uit op de kanalen die jouw communicatiemix perfect aanvullen. Zodat jouw video echt rendeert.

Limelight

Limelight vacature video testimonial video brand bedrijfsvideo animatievideo

Meten is weten. Maar geen zorgen: wij filteren voor jou de cijfers en resultaten die ertoe doen. Zodat jij meteen zicht krijgt op je successen.

Rapportage

Welk type video werkt
voor jouw bedrijf?